Το Σπιτάκι του Συλλόγου «information kiosk»

Χάρις σε εσάς, τα μέλη μας και τους φίλους της Συκιάς, που συνεισφέρατε οικονομικά με την εγγραφή σας στο σύλλογο, λαχειοφόρο, εκδρομές, δωρεές κλπ. ολοκληρώθηκε ένα έργο που το σκεφτόμαστε από καιρό, και το ζητήσατε και εσείς.

Σήμερα, η Συκιά έχει πλέον το χώρο (information kiosk), αλλά και το υλικό, για την ενημέρωση των κατοίκων και των επισκεπτών, σχετικά με τις εκδηλώσεις και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Οι επισκέπτες της Συκιάς, στο “Σπιτάκι του Συλλόγου” ενημερώνονται από τον κατάλογο των επιχειρήσεων, σχετικά με τη διαμονή, την εστίαση, τη διασκέδαση και τις αγορές του, αλλά θα βρίσκουν και άλλες απαραίτητες πληροφορίες, όπως νοσοκομεία, φαρμακεία, κέντρο υγείας κλπ., τα οποία μπορεί εύκολα να εντοπίσουν στον χειροποίητο καλλιτεχνικό χάρτη της Συκιάς.

Σε αυτήν την προσπάθεια συνέβαλαν πολλοί, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά:

🤩 Πρωτίστως η Kathrin Spiliopoulou Katerina’s Creations και ο Βασίλης Καράγιωργας, που με τη φαντασία, το ταλέντο, και το μεράκι τους κατασκεύασαν πέρσι το “Σπιτάκι του Συλλόγου” – “information kiosk”.

🤩 O Δημήτρης Κουμούσης «Παραδοσιακές & Μοντέρνες επιγραφές», που με τις καταπληκτικές κατασκευές του έδωσε ζωή στο “Σπιτάκι του Συλλόγου”.

🤩 Ο ζωγράφος Markus Weuthen που ήρθε από τη πατρίδα του τη Γερμανία, φιλοξενηθηκε στο Daphne’s Club Hotel Apartments και η Συκιά έγινε θέμα για τις δημιουργίες του.

🤩 Τον ηλεκτρολόγο Nikos Sakellarioy για τα φώτα στο σπιτάκι (είναι σε εξελιξη).

🤩 To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας Προοδευτικός Σύλλογος Συκιάς Κορινθίας “Άγγελος Σικελιανός”, ο καθένας και η καθεμία από τους/τις οποίους/ες έβαλε το λιθαράκι του/της για την όμορφη και χρήσιμη αυτή δημιουργία (καταγραφή επιχειρήσεων, μηχανογραφική στήριξη, ιδέες κλπ.).

Το αποτέλεσμα: η ομαδικότητα, η αγάπη για τον τόπο μας, η συνεισφορά και η συνεργασία δίνουν καρπούς και ομορφαίνει συνεχώς το στολίδι της Κορινθίας, τη μικρή μας Sykia Corinthias.

Φωτογραφίες από τη μικρή γιορτούλα -εγκαίνια- στο «Κιόσκι Πληροφορίων».