Η Συκιά πάει Νυχτερινή κρουαζιέρα στον Ισθμό

Μία μέρα πριν από τη “Συκιά Εν Πλω” πάμε κρουαζιέρα και διπλασιάζουμε τις αισθήσεις μας.

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου το απόγευμα  σας προσκαλούμε να διασχίσουμε με το πλοίο τη  Διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου και να ζήσουμε μια μαγευτική εμπειρία: Να απολαύσουμε από κοντά το επιβλητικό τοπίο και τα γαλήνια νερά της Διώρυγας.

Η εκδρομή μας, με λίγα λόγια!

Σημείο και Ώρα Συνάντησης: Έδρα Προοδευτικού Συλλόγου Συκιάς Άγγελος Σικελιανός (πάνω από την ταβέρνα “Αυλή του Μπέη”) στις 19.15 το απόγευμα. 

Αναχώρηση με το πλοίο στις  20.00 το απόγευμα από τα Ίσθμια,  θα διασχίσει την διώρυγα του Ισθμού και μόλις πέσει η νύχτα περιπλάνηση στον Σαρωνικό και Κορινθιακό κόλπο με μουσική , ποτό, αναψυκτικά, σνακς και καλή παρέα. Μαγική επιστροφή  μέσα από τη φωτισμένη διώρυγα στις 23.15 το βραδάκι. Επιστροφή στη Συκιά γύρω στα μεσάνυχτα.

Οικονομική συμμετοχή 

25 ευρώ το άτομο.  Στη τιμή περιλαμβάνεται:

  • Η Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Η Κρουαζιέρα στη διώρυγα της Κορίνθου.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα ποτά, αναψυκτικά, φαγητά μέσα στο πλοίο. Επίσης δεν επιτρέπεται να φέρουμε εκτός πλοίου. Ενδεικτική τιμή ποτών: 6€

Όροι κράτησης

Έναρξη συμμετοχών: Πέμπτη 25 Ιουλίου 

Λήξη συμμετοχών:  Παρασκευή 16 Αυγούστου ή μόλις συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι εκδρομές του Προοδευτικού Συλλόγου είναι ανοιχτές στα μέλη και τις οικογένειές τους, καθώς και στους φίλους τους. Προτεραιότητα στις κρατήσεις έχουν τα μέλη. 

Τρόπος κράτησης

Η κράτηση πραγματοποιείται 

  1. στο τουριστικό γραφείο Lymperakos Tours, Νικολοπούλου 23 στο Ξυλόκαστρο,
  2. τηλεφωνικά στο 27430 29300 & 27430 25300
  3. με email στο culture.sykia@gmail.com

Επιβεβαίωση κράτησης

Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται έγκαιρα  η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής.

Τρόποι καταβολής της οικονομικής συμμετοχής

  • Στον τραπεζικό λογαριασμό GR6901104360000043674469770 της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Δικαιούχος: Προοδευτικός Σύλλογος Συκιάς Άγγελος Σικελιανός) με αιτιολογία το όνομα του συμμετέχοντα και αποστολή του καταθετηρίου με email στο culture.sykia@gmail.com
  • Μετρητοίς στο τουριστικό γραφείο Lymperakos Tours, Νικολοπούλου 23 στο Ξυλόκαστρο, τηλέφωνο 27430 29300 & 27430 25300 

Ελάχιστες συμμετοχές

Για την πραγματοποίηση της εκδρομής πρέπει να συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός 30 ατόμων. Σε αντίθετη περίπτωση επιστρέφεται το σύνολο της καταβληθείσας οικονομικής συμμετοχής.

Ακυρώσεις

 Ακυρώσεις με πλήρη επιστροφή της καταβληθείσας οικονομικής συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την ημέρα λήξης των συμμετοχών δηλαδή μέχρι τη Παρασκευή 16 Αυγούστου. Μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής της οικονομικής συμμετοχής.

Απαραίτητος εξοπλισμός

Μία ζακέτα ή ένα ελαφρύ μπουφάν.