Σύσταση σε σώμα για το νέο Δ.Σ. 2020

Αγαπητοί φίλοι, μέλη, κάτοικοι, παραθεριστές, την Κυριακή 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε όλους όσους ασκήσατε το εκλογικό σας δικαίωμα και στηρίξατε για μια ακόμη φορά την ύπαρξη του Συλλόγου και ερχόμαστε ανανεωμένοι ελπίζοντας σε μια αποδοτική διετή θητεία, με τη δική σας πάντα στήριξη, βοήθεια και αγάπη για τη μικρή και όμορφη Συκιά.

Σύσταση σε σώμα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. που ο καθένας τους συνέβαλε στην επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου αφιλοκερδώς τα δύο τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα:
Την απερχόμενη Αντιπρόεδρο Κατερίνα Σπηλιοπούλου – Καράγιωργα για την μέγιστη προσφορά της γενικότερα, και ειδικότερα στην κατασκευή του ξύλινου σπιτιού στην παραλία της Συκιάς (κιόσκι πληροφοριών), την αξιοποίηση των ιστορικών φωτογραφιών της Συκιάς, την ιδέα και υλοποίηση της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης 2018 στην πλατεία της Συκιάς, τις καλλιτεχνικές και τεχνικές παρεμβάσεις της στο Γραφείο του Συλλόγου κλπ.
Το απερχόμενο μέλος Νίκο Σακελλαρίου για την μέγιστη προσφορά του γενικότερα και ειδικότερα στην εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στις κολώνες και στην πλατεία για να φωτιστεί ο χριστουγεννιάτικος, αποκριάτικος φωτισμός,
στο φωτισμό του κιόσκι πληροφοριών κλπ. και
Το απερχόμενο μέλος Θοδωρή Σαρτζετάκη για όλες τις πολύτιμες συμβουλές του στις μουσικές μας εκδηλώσεις.

πρακτικό εκλογών