Λουλούδια παντού

Βασικός στόχος των δράσεων του συλλόγου είναι πάντα να μένει κάτι στο χωριό που να το χαίρονται οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες. Ο εξωραϊσμός ή αλλιώς ο καλλωπισμός, είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς του συλλόγου.

Με τη εκδήλωσή μας Η Συκιά των λουλουδιών, ξεκινήσαμε και μία νέα δράση ώστε να ομορφύνουμε με λουλούδια το παραλιακό μέτωπο της Συκιάς. Αγοράσαμε γλάστρες με λουλούδια και τις κρεμάσαμε στις κολώνες για το φωτισμό του δρόμου.

Η δράση αυτή έχει ένα διαρκή χαρακτήρα και σε αυτό ζητάμε τη βοήθεια όλων. Πώς όμως;

Ξεκινώντας τη δράση αυτή ζητάμε την βοήθεια όλων σας. Ζητάμε να υιοθετήσετε αυτήν την προσπάθεια και την μεγαλώσετε. Μπορείτε να το κάνετε με απλές ενέργειες:

  • Περπατάτε στην παραλία της Συκιάς; Πάρτε μαζί σας ένα μπουκαλάκι με νερό. Αν μία γλάστρα χρειάζεται πότισμα ποτίστε την.
  • Βλέπετε ένα λουλούδι που έχει μαραθεί; Αντικαταστήστε το. Μπορείτε να βρείτε τις γλάστρες αυτές στα ανθοπωλεία της περιοχής μας. Κάθε ένα από αυτά κοστίζει περίπου 6ευρώ.
  • Θέλετε να βάλετε μία επιπλέον γλάστρα κάπου; Κάντε το ή πείτε μας να έρθουμε να την τοποθετήσουμε εμείς όταν την αγοράσετε.
  • Βλέπετε κάποιον να προσπαθεί να μαδήσει ή να πάρει μία γλάστρα; Κάντε του μία ευγενική παρατήρηση ή μπορείτε να αναφέρετε το γεγονός σε εμάς.

Τρεις απλές ενέργειες λοιπόν οι οποίες πιστεύουμε πως αλλάζουν λίγο προς το καλύτερο την καθημερινότητά μας. Τι λέτε;